Зa Fimera Contract

Креативни идеи и безкомпромисно изпълнение

Историята на Fimera Contract започва през 2012 г., когато инж. Костадин Янчев основава компанията, заедно с Fimera Design Studio – многократно отличавано студио за интериорен дизайн. Още от самото си начало компанията залага на високо качество в изпълнението на проектите на своите клиенти, креативни идеи и безкомпромисна прецизност в детайла. Днес имаме зад гърба си над 100 реализирани проекта, а нашите доволни клиенти са най-големият ни капитал.

Вярваме, че удовлетворението от добре свършената работа идва с усмивката на клиента. Това наше виждане обуславя непрестанния ни стремеж към постигане на високи резултати и удовлетворение на нашите клиенти. Постигаме ги с професионализъм и внимателно подбран екип от компетентни и опитни специалисти в своята сфера на дейност.

Работим успешно с талантливи и доказани професионалисти в сферата на интериорния дизайн, които разчитат на нас да доставяме константно високо качество на извършваните ремонтно-строителни дейности при реализирането на разработените от тях проекти.