Препоръки
Арх. Павел Янев
С екипа на Fimera Contract работим от 2011г. когато студиото ни бе все още прохождащо пеленаче в бизнеса. През годините съвместен труд винаги сме разчитали на колегите ни от Fimera Contract за изпълнение на всички наши обекти по перо СМР, като сме получавали изключително качесвен и безкомпромисен резултат в срокове, непосилни за голяма част от фирмите на пазара! Грижата за детайла, ангажираността за крайния резултат и безкрайно коректното отношение на инж. Янчев и хората му
са достатъчен факт, за да продължим партньорските си отношение, както и да препоръчаме Fimera Contract на всеки! Нека настоящата референция бъде гарант за сто процентово доверие към партньорите ни от Fimera Contract!
Арх. Юлиян Пиперов
През последните години Fimera Contract изпълниха два наши високо-бюджетни жилищни интериора и искам да ги поздравя за перфектно свършената работа и доволните клиенти.
Мога искрено да ги препоръчам за изпълнение на довършителни работи във всякакъв бюджетен сегмент и сложност на изпълнението. Със сигурност ще използваме услугите им и в бъдеще заради:
- Добрата организация на довършителните работи,
- Спазване на срокове,
- Зачитането на авторското мнение,
- Перфектната комуникация с взискателни клиенти,
- Вниманието към детайла,
- Търпението, с което посрещат множеството промени и капризи на архитектите,
- Квалификацията на отделните изпълнители,
- Прегледни оферти и количествени сметки и коректно актуване,
- Сработване с наложени външни изпълнители,
- Чистота и ред на строителната площадка,
- Разумни цени,
- Откликване на молбите на клиентите след приключване на изпълнението,
- Приятното и колегиално общуване с Костадин Янчев и Иван Малинов – и двамата с основна заслуга за успеха на Fimera Contract
Димитър Кирков - Управител
С настоящата референция изказваме задоволството си от съвместната работа с Fimera Contract. Довършителните работи бяха извършени качествено, в срок и с внимание дори и към най-малкия детайл. Надяваме се скоро отново да имаме повод да се срещнем.

Христо Караиванов
Директор Търговска организация
Клъстър Източна Европа
Идеал Стандарт – Видима АД

Когато през 2016г. пристъпихме към изграждането на представителен шоурум в гр. София, трябваше да решим две важни неща: как да представим най-добре марката Ideal Standard с интериор, който впечатлява, и как да реализираме проекта с внимание към всеки детайл. И за двете неща направихме правилния избор. Изключително сме доволни, че се доверихме на Фимера Контракт за реализацията на шоурум The Bathroom в София, бул. Тотлебен 2. Работата им по този обект се отличаваше с прецизност, майсторство и коректност. Успяха да пресъздадат на 100% интериорния проект, като предлагаха и реализираха редица подобрения в хода на изпълнението, отнасящи се до избор на материали и техники.

Препоръчвам фирмата на тези, които търсят високо качество и спокойствие при реализирането на сложни в интериорно отношение обекти.

Любомир Cтефанов & Илияна Димитрова

През 2016 г. предприехме основен ремонт на нашето жилище съобразно предварително изготвен цялостен интериорен дизайн. Текущото състояние на апартамента и карайната цел на проекта поставяха не малко предизвикателства пред реализирането му. За изпълнението на ремонтните дейности избрахме да работим с Фимера Контракт.
Технически ръководител на проекта беше Костадин Янчев. Той планира и коордира всички съгласувани дейности по ремонта и се погрижи за гладкото и безпроблемното му протичане от начало до край, осигурявайки редовен качествен контрол. Разбира се, имаше усложнения, които нямаше как да предвидим отначало. В тези случаи Костадин и Фимера Контракт демонстрираха бърза реакция, като ни консултираха за възможни решения и най-добрия подход за разрешаването на възникналите проблеми.
Крайният резултат напълно ни удовлетвори. Той покриваше всички изисквания на проекта за интериорен дизайн и свързаните с него технологични изисквания. Всички дейности бяха извършени изключително качествено с изпипване на всеки детайл.
Без съмнение ще използваме услугите на Фимера Контракт и при следващ подобен проект. Горещо препоръчваме Фимера Контракт като надежден партньор, предлагащ качествено изпълнение и висок професионализъм.