Услуги

Услугите, предлагани от Fimera Contract, покриват пълния спектър от строително-монтажни дейности за реализиране на Вашия интериорен проект.
Залагаме на безкомпромисно качество при изпълнението на всяка една дейност – от ВиК и електро инсталацията, през замазки, мазилки, шпакловка и боядисване, до полагане на подовите настилки.

Процес

консултация

За да поставим стабилни основи за успешното реализиране на Вашия проект, първата стъпка е да опознаем вашите нужди и желания, да споделим идеи и да предоставим необходимата Ви информация, за да пристъпим към следващия етап.

заснемане

Извършваме оглед на място и заснемане, което ни позволява да се запознаем и с най-малкия детайл и да вземем предвид при планирането всички особености на обекта, така че да бъдат съобразени и да постигнем отличен краен резултат.

планиране

Заедно с талантливите и доказани дизайнери и архитекти, с които работим, създаваме интериорен проект и план за изпълнение. На този етап получавате визуализация и уточняваме всеки аспект от визията и предстоящото изпълнение на интериора.

Изпълнение (СМР)

Следвайки стриктно Вашите изисквания и заложеното на етапа на планиране, нашият опитен и квалифициран екип изпълнява строително-монтажните дейности, спазвайки най-високи стандарти за качество и внимание към детайла.

Изготвяне на оферта

При подготвяне на нашето предложение към Вас, вземаме предвид събраната информация и изисквания, за да Ви представим оферта, отговаряща изцяло на уточнените и планирани дейности. Предоставената оферта устойностява Вашите идеи и дава точна представа за бюджета, необходим за успешно реализиране на проекта. Без изненади и без непредвидени разходи по време на изпълнението.

Професионален екип

Екипът на Fimera Contract е съставен от опитни и компетентни специалисти в своята сфера. Стремим се към висока работна етика и работна култура. Намираме за важен както крайния резултат, така и самия процес по изпълнение на възложените ни дейности. Затова следваме няколко важни правила:

Точният човек за съответната работа

Безопасна и чиста работна среда

Спазване на вътрешния ред

Персонално отношение към клиента